תחרות פורים • פיצה כפרית ופוקצ'ת פסטו – לירז, ירושלים
לירז No Comments on תחרות פורים • פיצה כפרית ופוקצ'ת פסטו – לירז, ירושליםהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קמיסר: "ביטבוקסינג? אל תתענגו על וואקלי; זאת לא המטרה"
- "ערים מועטות שניתן לצעוד בהן עם כיפה ללא אבטחה"
- גבורה יהודית בשואה: "העונש על צום כיפור: שבועות של כאבי תופת"
- שלושה לוחמים נפלו באירוע הקשה במעבר כרם שלום
- אזהרה למשקיעים בבסדנו: רשות ניירות ערך בהודעה חריגה
תגיות
להלן המתכון לבצק לפיצה צבעונית ומפנקת במיוחד , ולפוקצ'ת פסטו וגבינה מלוחה.
מצרכים:
1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות סוכר
1 קוביית שמרית
כף מלח
1/4+ כוס שמן
אופן ההכנה:
יש לערבב את הקמח עם הסוכר בצורה אחידה. לפורר את קוביית השמרים לתוך הקמח ולערבב היטב. להוסיף את כף המלח ולערבב שנית. וכן להוסיף את השמן ו 600 מ"ל מים חמימים.
ללוש היטב את הבצק למשך כעשר דקות עד לקבלת בצק נעים וגמיש. לטפטף כמה טיפות שמן מעל הבצק ולמרוח עם היד מעל . לאחר מכן לכסות ולהטפיח למשך כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.( מומלץ אך לא הכרחי).
ניתן להכין מהבצק : פיצות פוקצ'ות , לחם , לחמניות וכדו'.
לקרוץ חתיכת בצק ולרדד עם מערוך , (ניתן לקמח מעט).
הכנת רוטב לפיצה:
4 עגבניות אדומות ובשלות קלופות
כף מלאה רסק עגבניות
אורגנו
מלח
פלפל שחור
כפית סוכר
כף שמן זית
(לאוהבים ניתן להוסיף אבקת שום או שום גבישי).
אופן ההכנה: לרסק את העגבניות למחית ולערבב עם שאר החומרים . לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך. למרוח את הרוטב על הבצק המרודד. לפזר גבינה מגורדת. ניתן להוסיף כל תוספת רצויה .כגון: פטריות טריות, גבינת חמד, גמבה בצבעים, תירס, טבעות פלפל חריף , עגבניות שרי , זיתים שחורים, ובצל סגול.
לפזר אורגנו וזעתר מעל ולאפות בתנור שחומם מראש ב 200 מעלות . עד שהבצק אפוי היטב.
ניתן להכין מאותו בצק פוקצ'ה מדהימה של פסטו , גבינה מלוחה , שרי ואגוזים.
מכינים (או קונים) ממרח פסטו מחבילת בזילקום. (העלים בלבד). חופן אגוזי מלך או צנוברים. 1/4 כוס שמן זית , מלח ופלפל ושן שום אחת. מרסקים בבלנדר ידני .
מורחים את הפסטו על הבצק המרודד , מוסיפים חתיכות גבינת חמד ועגבניות שרי מפזרים מעל שברי אגוזי מלך, ואופים בתנור מחומם ל200 מעלות.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.